Mail Index


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [ApacheGallery] No thumbnails on Debian Sarge



'ello,

On Sun, 2004-11-14 at 16:06, Tom Brown wrote:
> Perhaps imlib2 is having trouble resizing your images. You could try
> in putting an image which is known to scale into your album such as
> http://umbra.nascom.nasa.gov/eit/images/eclipse/williams/Williams_College_wl.jpg
> If this image works what did you use to generate your images? Could
> you make one publicly available? If this image does not work recheck
> permissions and let us know.

Thanks for getting back to me.  I wget'd that image and put it in the
root of my album at http://oblique.agrip.org.uk/photos/

If you go to that site, you should get the same results as I did; I have
included a few pictures of mine so you can see what effect I'm getting.

> As always, it would be good to include a snippet from the apache error
> (and perhaps request) logs unless you are absolutely certain they are
> normal.

Just checked and there have been no errors sine way before I started
trying it again when writing this reply.  The access log doesn't look
odd to me, either -- here's a snippet:

82.3.32.73 - - [14/Nov/2004:17:26:09 +0000] "GET /photos/ HTTP/1.1" 200
715 "-" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7) Gecko/20040917
Firefox/0.9.3"
82.3.32.73 - - [14/Nov/2004:17:26:10 +0000] "GET /gallery.css HTTP/1.1"
304 - "http://oblique.agrip.org.uk/photos/"; "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux
i686; en-US; rv:1.7) Gecko/20040917 Firefox/0.9.3"
82.3.32.73 - - [14/Nov/2004:17:26:10 +0000] "GET
/icons/gallery/agfolder.png HTTP/1.1" 304 -
"http://oblique.agrip.org.uk/photos/"; "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686;
en-US; rv:1.7) Gecko/20040917 Firefox/0.9.3"
82.3.32.73 - - [14/Nov/2004:17:26:11 +0000] "GET
/photos/.cache/74x75-Williams_College_wl.jpg HTTP/1.1" 300 937
"http://oblique.agrip.org.uk/photos/"; "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686;
en-US; rv:1.7) Gecko/20040917 Firefox/0.9.3"

The permissions of all images and directories are like this:

ImageLib-test/
|-- [-rw-r--r--      140361]  Williams_College_wl.jpg
`-- [drwxr-xr-x        4096]  space
    |-- [-rw-r--r--       86643]  NorAmNeb_dd.gif

The files are owned by root:root.

I made sure I have the libimlib2 and libimlib2-dev packages installed,
too (the documentation for AG mentioned that the -dev package may be
useful).

Hope this helps; thanks again for your initial advice.

bye just now, best regards,


-- 
Matthew T. Atkinson <[email protected]>

_______________________________________________
users mailing list
[email protected]
http://ufo.hestdesign.com/cgi-bin/mailman/listinfo/agusers