Mail Index


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[ApacheGallery] Problem with image::imlib2 i think



After doing an emerge of camserv, not sure it is the problem but it was working before, i think,
This is teh  error i get in apachegallery error log.

[Thu Jan 13 01:40:03 2005] [error] Image::Imlib2 load error: No loader for file format at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/Apache/Gallery.pm line 1303.\n
line 1303 points to

sub resizepicture {
my ($infile, $outfile, $x, $y, $rotate, $copyrightfile, $GalleryTTFDir, $GalleryCopyrightText, $text_color, $GalleryTTFFile, $GalleryTTFSize) = @_;
       # Load image
line 1303 --> my $image = Image::Imlib2->load($infile) or warn("Unable to open file $infile, $!");
       # Scale image
$image=$image->create_scaled_image($x, $y) or warn("Unable to scale image $infile. Are you running out of memory?");
tried to re emerge imlib2 and image_imlib2 with no succes.

the deps of camserv are as follows

[ebuild  N    ] sys-devel/gcc-config-1.3.8-r4
[ebuild  N    ] sys-devel/binutils-2.15.90.0.1.1-r3
[ebuild  N    ] sys-devel/gcc-3.3.4-r1
[ebuild  N    ] sys-apps/gawk-3.1.3-r1
[ebuild  N    ] dev-libs/glib-1.2.10-r5
[ebuild  N    ] sys-apps/miscfiles-1.3-r1
[ebuild  N    ] sys-libs/cracklib-2.7-r10
[ebuild  N    ] sys-devel/automake-1.8.5-r1
[ebuild  N    ] sys-libs/pam-0.77-r1
[ebuild  N    ] sys-apps/pam-login-3.14
[ebuild  N    ] sys-fs/e2fsprogs-1.35-r1
[ebuild  N    ] sys-apps/grep-2.5.1-r6
[ebuild  N    ] app-crypt/hashalot-0.3
[ebuild  N    ] sys-apps/util-linux-2.12i-r1
[ebuild  N    ] sys-kernel/linux-headers-2.4.21-r1
[ebuild  N    ] sys-apps/baselayout-1.9.4-r6
[ebuild  N    ] sys-libs/glibc-2.3.4.20040808-r1
[ebuild  N    ] sys-libs/ncurses-5.4-r5
[ebuild  N    ] sys-apps/texinfo-4.7-r1
[ebuild  N    ] sys-devel/autoconf-2.59-r5
[ebuild  N    ] media-libs/jpeg-6b-r4
[ebuild  N    ] media-libs/libpng-1.2.7-r1
[ebuild  N    ] sys-devel/libtool-1.5.2-r7
[ebuild  N    ] media-libs/freetype-2.1.5-r1
[ebuild  N    ] x11-misc/ttmkfdir-3.0.9-r2
[ebuild  N    ] media-libs/fontconfig-2.2.3
[ebuild  N    ] x11-base/opengl-update-1.8.2
[ebuild  N    ] x11-base/xorg-x11-6.8.0-r3
[ebuild  N    ] media-libs/giflib-4.1.0-r3
[ebuild  N    ] sys-apps/file-4.12
[ebuild  N    ] sys-apps/which-2.16
[ebuild  N    ] app-arch/cpio-2.5
[ebuild  N    ] app-arch/rpm2targz-9.0-r2
[ebuild  N    ] sys-apps/utempter-0.5.5.5-r1
[ebuild  N    ] x11-terms/xterm-196
[ebuild  N    ] dev-perl/XML-Parser-2.34
[ebuild  N    ] dev-util/intltool-0.31.2
[ebuild  N    ] x11-libs/gtk+-1.2.10-r11
[ebuild  N    ] media-libs/tiff-3.7.1-r1
[ebuild  N    ] media-libs/imlib-1.9.14-r3
[ebuild  N    ] media-video/camserv-0.5.1-r2

Anyone knows if any of these packages maby messed my AG up.

/Anton

_________________________________________________________________
Chatt: Träffa nya nätkompisar på Habbo Hotel http://habbohotel.msn.se/habbo/sv/channelizer
_______________________________________________
users mailing list
[email protected]
http://ufo.hestdesign.com/cgi-bin/mailman/listinfo/agusers