Mail Index


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [ApacheGallery] Small images



On Thu, Nov 06, 2003 at 12:24:57PM -0800, [email protected] wrote:
> Is there a release announcement list for A::G?
> 
> If not how can I be assured I'm running the latest code?  

I can add you to the list of people receiving a notify on commits?

> On Thu, 6 Nov 2003, Michael Legart wrote:
> 
> > On Thu, Nov 06, 2003 at 12:03:38PM -0000, Nicola wrote:
> > > While we're talking about potential bugs... A::G doesn't appear to
> > > substitute the SIZES macros in the HTML templates if the image wasn't large
> > > enough to get resized, and hence the logo also doesn't get added to the
> > > image. Also means that the original image is displayed regardless of the
> > > configuration option to prevent display of the original pictue or not.
> > 
> > rev 211:  mil | 2003-09-17 19:20:02 +0200 (Wed, 17 Sep 2003) | 2 lines
> > 
> > In case the picture is not scaleable (because it is smaller than the mininum width) we just display the
> >  size instead of $SIZES
> > 
> > Grab the latest and greatest snapshot for the bugfix:
> > 
> > http://svn.apachegallery.dk/snapshots/Apache-Gallery-r220.tar.gz
> > 
> > > > ----- Original Message ----- 
> > > > From: "Andreas Plesner Jacobsen" <[email protected]>
> > > > To: "Jayce^" <[email protected]>
> > > > Cc: <[email protected]>
> > > > Sent: Thursday, November 06, 2003 11:45 AM
> > > > Subject: Re: [ApacheGallery] Trailing slash
> > > >
> > > >
> > > > > On Wed, Nov 05, 2003 at 11:55:39PM -0700, Jayce^ wrote:
> > > > > Content-Description: signed data
> > > > > > So, I'm setting up a new box to replace my current server, which is on
> > > > is
> > > > > > death throes.  I start setting up A::G for my site, and it seems to be
> > > > > > working, except for one problem.  The thumbnails don't generate when
> > > you
> > > > hit
> > > > > > a directory.  It only worked after I accessed an actual image.  So
> > > after
> > > > > > poking around and finally looking around and finally RTFSing, I find
> > > the
> > > > > > problem.
> > > > > >
> > > > > > If your uri doesn't have the trailing slash on a directory, it builds
> > > > the
> > > > > > thumbnails in the parent directories cache, which are then not found
> > > by
> > > > the
> > > > > > correct URI, being one dir up.
> > > > > >
> > > > > > I know have this fixed with a rewrite rule, but thought I'd post my
> > > > little
> > > > > > difficulty for the record :)  Maybe we could have the program try and
> > > > deal
> > > > > > with this itself?
> > > > >
> > > > > Yes, I've noticed this too, though it hasn't bothered me enough for me
> > > > > to actually fix it.
> > > > >
> > > > > On closer inspection it manifests itself as follows:
> > > > >
> > > > > Thumbnails DO get generated, but are placed in a wrong subdir.
> > > > > Apache looks for the thumbs in the right (and thus wrong wrong subdir).
> > > > >
> > > > > I would think that the bug is somewhere in sub cache_dir.
> > > > >
> > > > > -- 
> > > > > Andreas Plesner Jacobsen | Should I do my BOBBIE VINTON medley?
> > > > > _______________________________________________
> > > > > users mailing list
> > > > > [email protected]
> > > > > http://ufo.hestdesign.com/cgi-bin/mailman/listinfo/agusers
> > > > >
> > > >
> > > 
> > > 
> > > _______________________________________________
> > > users mailing list
> > > [email protected]
> > > http://ufo.hestdesign.com/cgi-bin/mailman/listinfo/agusers
> > 
> 
> -- 
> 
> Zak Brown
> www.mode3.com
> 
> --
> 
> "I LOVE the Internet."
> 
> _______________________________________________
> users mailing list
> [email protected]
> http://ufo.hestdesign.com/cgi-bin/mailman/listinfo/agusers
-- 
hestdesign.info - we put the hest in .com
_______________________________________________
users mailing list
[email protected]
http://ufo.hestdesign.com/cgi-bin/mailman/listinfo/agusers