Mail Index


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [ApacheGallery] Small images



While we're talking about potential bugs... A::G doesn't appear to
substitute the SIZES macros in the HTML templates if the image wasn't large
enough to get resized, and hence the logo also doesn't get added to the
image. Also means that the original image is displayed regardless of the
configuration option to prevent display of the original pictue or not.

Is that correct or have I failed to read the documentation correctly?

Example can be found at http://photos.perlgirl.org.uk/weemee3.png

> ----- Original Message ----- 
> From: "Andreas Plesner Jacobsen" <[email protected]>
> To: "Jayce^" <[email protected]>
> Cc: <[email protected]>
> Sent: Thursday, November 06, 2003 11:45 AM
> Subject: Re: [ApacheGallery] Trailing slash
>
>
> > On Wed, Nov 05, 2003 at 11:55:39PM -0700, Jayce^ wrote:
> > Content-Description: signed data
> > > So, I'm setting up a new box to replace my current server, which is on
> is
> > > death throes.  I start setting up A::G for my site, and it seems to be
> > > working, except for one problem.  The thumbnails don't generate when
you
> hit
> > > a directory.  It only worked after I accessed an actual image.  So
after
> > > poking around and finally looking around and finally RTFSing, I find
the
> > > problem.
> > >
> > > If your uri doesn't have the trailing slash on a directory, it builds
> the
> > > thumbnails in the parent directories cache, which are then not found
by
> the
> > > correct URI, being one dir up.
> > >
> > > I know have this fixed with a rewrite rule, but thought I'd post my
> little
> > > difficulty for the record :)  Maybe we could have the program try and
> deal
> > > with this itself?
> >
> > Yes, I've noticed this too, though it hasn't bothered me enough for me
> > to actually fix it.
> >
> > On closer inspection it manifests itself as follows:
> >
> > Thumbnails DO get generated, but are placed in a wrong subdir.
> > Apache looks for the thumbs in the right (and thus wrong wrong subdir).
> >
> > I would think that the bug is somewhere in sub cache_dir.
> >
> > -- 
> > Andreas Plesner Jacobsen | Should I do my BOBBIE VINTON medley?
> > _______________________________________________
> > users mailing list
> > [email protected]
> > http://ufo.hestdesign.com/cgi-bin/mailman/listinfo/agusers
> >
>


_______________________________________________
users mailing list
[email protected]
http://ufo.hestdesign.com/cgi-bin/mailman/listinfo/agusers