Mail Index


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [ApacheGallery] Document Contains No Data



Do you have any .png files in the dirs that don't work and none in those that do?  I've found Image::Imlib2 and A::G on redhat to be broken for some time.

On Wed, 19 Nov 2003, Tom Utley wrote:

> 
> Hi Michael,
> 
> There was an oddity when I installed Image::Imlib2. First, I tried installing it via:
> perl -MCPAN -e shell
> install Image::Imlib2
> 
> When that did its make test, it failed and gave a warning of an endless recursion or something
> of the sort (can't remember the exact error)
> 
> So, I decided instead to go get the .RPM's from Enlightenment and install both Imlib2 and
> Imlib2-devel, along with the appropriate loaders. I installed the most up to date version of
> Imlib2 this way, and there were no problems.
> 
> The odd thing to me is that two of the sites work, and two do not, and there is no major
> difference between the sites other than the two that work are http://xxx.xxx.xxx and the two
> that don't work are http://xxx.xxx.xxx.xxx which shouldn't cause a problem.
> 
> Thanks for the help!
> 
> Michael Legart wrote:
> > On Tue, Nov 18, 2003 at 05:55:25PM -0500, Tom Utley wrote:
> > 
> >>Now, these galleries all use jpeg images, and were all working just fine 
> >>with 0.6. So, what has changed that would cause what I'm seeing? How can I 
> >>resolve this issue?
> > 
> > 
> > Any warnings when you installed Image::Imlib2? What is the output
> > of make test? (Both for Image::Imlib2 and Apache::Gallery)
> > 
> > Cheers
> > Michael
> > 
> 
> 
> 

-- 

Zak Brown
www.mode3.com

--

"I LOVE the Internet."

_______________________________________________
users mailing list
[email protected]
http://ufo.hestdesign.com/cgi-bin/mailman/listinfo/agusers