Mail Index


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[ApacheGallery] inline trouble? on redhat 7.3



Hello Everyone.

Trying to install apache galler 0.6 on redhat 7.3

Getting these errors with make test
______________________________________

> [Sat Feb 22 11:24:39 2003] [error] Cannot find current script '/dev/null'
> at
> /usr/lib/perl5/5.8.0/FindBin.pm line 180
> BEGIN failed--compilation aborted at /usr/lib/perl5/5.8.0/FindBin.pm line

see below for full report
______________________________________


oh... when i want install inline it says that it conflicts with inline 0.28 (standard redhat 7.3) i think
i did a rpm -i --force to install it,
is this the right way?
can anyone advise me with this?

tried with inline 0.42. 43 and 44

please, please :)
HELP!

Olaf



> [Sat Feb 22 11:24:39 2003] [error] Cannot find current script '/dev/null'
> at
> /usr/lib/perl5/5.8.0/FindBin.pm line 180
> BEGIN failed--compilation aborted at /usr/lib/perl5/5.8.0/FindBin.pm line
> 180.
> Compilation failed in require at
> /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.0/Inline/C.pm
> line 296.
> Compilation failed in require at (eval 52) line 3.
>
> [Sat Feb 22 11:24:44 2003] [error] Undefined subroutine
> &Apache::Gallery::resizepicture called at
> /usr/lib/perl5/site_perl/5.
> 8.0/Apache/Gallery.pm line 611.
> ---------------------------------
> # make test
> PERL_DL_NONLAZY=1 /usr/bin/perl "-MExtUtils::Command::MM"
> "-e"
> "test_harness(0, 'blib/lib', 'blib/arch')" t/*.t
> t/001_use..........#     Failed test (t/001_use.t at
> line 3)
> #     Tried to use 'Apache::Gallery'.
> #     Error:
> # A problem was encountered while attempting to compile and install your
> Inline
> # C code. The command that failed was:
> #   make > out.make 2>&1
> #
> # The build directory was:
> # /tmp/build/Apache/Gallery_4033
> #
> # To debug the problem, cd to the build directory, and inspect the output
> files.
> #
> #  at /root/Apache-Gallery-0.5.1/blib/lib/Apache/Gallery.pm line
> 33
> # Compilation failed in require at (eval 1) line 2.
> # Looks like you failed 1 tests of 1.
> t/001_use..........dubious
>         Test returned status 1 (wstat
> 256, 0x100)
> DIED. FAILED test 1
>         Failed 1/1 tests, 0.00% okay
> t/002_graphlibs....
> A problem was encountered while attempting to compile and install your
> Inline
> C code. The command that failed was:
>   make > out.make 2>&1
>
> The build directory was:
> /tmp/build/Apache/Gallery_4033
>
> To debug the problem, cd to the build directory, and inspect the output
> files.
>
> at /root/Apache-Gallery-0.5.1/blib/lib/Apache/Gallery.pm line 33
> Compilation failed in require at t/002_graphlibs.t line 2.
> BEGIN failed--compilation aborted at t/002_graphlibs.t line 2.
> # No tests run!
> t/002_graphlibs....dubious
>         Test returned status 255
> (wstat 65280, 0xff00)
> DIED. FAILED tests 1-4
>         Failed 4/4 tests, 0.00% okay
> t/003_comment......
> A problem was encountered while attempting to compile and install your
> Inline
> C code. The command that failed was:
>   make > out.make 2>&1
>
> The build directory was:
> /tmp/build/Apache/Gallery_4033
>
> To debug the problem, cd to the build directory, and inspect the output
> files.
>
> at /root/Apache-Gallery-0.5.1/blib/lib/Apache/Gallery.pm line 33
> Compilation failed in require at t/003_comment.t line 3.
> BEGIN failed--compilation aborted at t/003_comment.t line 3.
> # No tests run!
> t/003_comment......dubious
>         Test returned status 255
> (wstat 65280, 0xff00)
> DIED. FAILED tests 1-2
>         Failed 2/2 tests, 0.00% okay
> t/004_cache_dir....
> A problem was encountered while attempting to compile and install your
> Inline
> C code. The command that failed was:
>   make > out.make 2>&1
>
> The build directory was:
> /tmp/build/Apache/Gallery_4033
>
> To debug the problem, cd to the build directory, and inspect the output
> files.
>
> at /root/Apache-Gallery-0.5.1/blib/lib/Apache/Gallery.pm line 33
> Compilation failed in require at t/004_cache_dir.t line 1.
> BEGIN failed--compilation aborted at t/004_cache_dir.t line 1.
> t/004_cache_dir....dubious
>         Test returned status 2 (wstat
> 512, 0x200)
> Failed Test       Stat Wstat Total
> Fail  Failed  List of Failed