Mail Index


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

RE: copyright picture?



Looks like it might be imlib2's the culprit on why PNG is not getting
picked up..weird that jpg gets picked up though.  I did install the
libpng it looks like that was missing.  After that was compiled, I tried
to compile imlib2 again and it looks like it fails. Here is the error
during a make

Any ideas?

make  all-recursive
Making all in libltdl
Making all in src
Making all in filters
Making all in doc
Making all in loaders
/bin/sh ../libtool --mode=link gcc  -g -O2 -L/usr/X11R6/lib -L../src -o
jpeg.la -rpath /usr/local/lib/loaders/image -no-undefined -module
-avoid-version loader_jpeg.lo -ljpeg -L../src -lImlib2 
rm -fr .libs/jpeg.la .libs/jpeg.* .libs/jpeg.*
gcc -shared  loader_jpeg.lo  -L/usr/X11R6/lib -L../src -ljpeg -lImlib2
-lc  -Wl,-soname -Wl,jpeg.so -o .libs/jpeg.so
/usr/libexec/elf/ld: cannot find -lImlib2
*** Error code 1

Stop in /dump/files/imlib2-1.0.6/loaders.
*** Error code 1

Stop in /dump/files/imlib2-1.0.6.
*** Error code 1

Stop in /dump/files/imlib2-1.0.6.




-----Original Message-----
From: Dave Preston [mailto:[email protected]] 
Sent: Thursday, June 27, 2002 9:05 PM
To: [email protected]
Subject: Re: copyright picture?

On Thu, Jun 27, 2002 at 08:40:44PM -0400, Charles Chao wrote:
> Strange after I convert the image to png, made the correct
permissions,
> it doesn't put the png image on to my pictures. I restarted and put
back
> the jpg image and it works ok.  Anyone know what I'm missing here? 
> Something to do with imlib and png missing?

and you have deleted the files in the .cache directory? If so, I'd then
check to make sure that the imlib-loaders you installed support png and
has that png has the proper libs installed.

-dave

-- 
Disliking everything is not the same as having an opinion.
				-- Too Much Coffee Man